Een foto van de vakmannen Mark en Robert van Alphen
Foto showroom Hillegondastraat.

Over ons

Drie generaties vakmanschap!

Van Alphen Openhaarden is een echt familiebedrijf met als specialiteit alle vormen van sfeerverwarming. Denk hierbij aan gashaarden, openhaarden, kachels, buitenhaarden en elektrische haarden. Ook voor onderhoud en rookkanalen bent u hier aan het juiste adres. In de showroom verkopen wij ook accessoires zoals haardstellen en onderhoudsartikelen. Het bedrijf wordt gerund door de broers Mark en Robert van Alphen.

Bij Van Alphen Openhaarden staat de wens van de klant centraal. De verkoop in de showroom gebeurt door onszelf. Het een op een contact met de klant vinden wij erg belangrijk en dankzij de in verschillende generaties opgedane vakkennis, kan iedere klant rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook de plaatsing verzorgen wij zelf. Hierbij staat de liefde voor het vak en een jarenlange ervaring garant voor een zorgvuldige en correcte afhandeling.

Onder het submenu "foto's" krijgt u een impressie van haarden die wij reeds geplaatst hebben. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen bij http://www.interfocos.com/nl/haarden Ons motto is "in ieder huis past een haard".
Ruim 80% van de haarden die wij verkopen en bouwen is maatwerk. Wij staan open voor de idee├źn van onze klanten en denken graag mee met ingewikkelde vraagstukken zodoende de meest geschikte en passende haard te realiseren.

We hopen u snel eens te ontmoeten in onze showroom. De koffie staat klaar!
Mark en Robert van Alphen